Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

sep
1

Stand van zaken budget OP OOST op 30 augustus 2017

De Managementautoriteit van het Operationeel Programma EFRO 2014-2020 Oost-Nederland (OP OOST), heeft een overzicht gepubliceerd met de stand van zaken van het nog beschikbare budget per 30 augustus 2017. Op dit moment kunnen aanvragen worden ingediend voor de volgende regelingen: Stimuleren proeftuinen (3.4) en Stimuleren cluster- en netwerkactiviteiten (3.5). Voor beide regelingen is zowel voor de provincie Gelderland als de provincie Overijssel nog voldoende ruimte in het budget.

In het najaar worden worden nog een tweetal regelingen geopend. Grote R&D-samenwerkings-projecten: Algemene Innovatie (3.3) en Grote R&D-projecten: Koolstofarme innovatie (3.3). Voor deze laatste openstelling is alleen voor de provincie Gelderland budget beschikbaar. Voor alle openstellingen geldt dat de aanvragen beoordeeld worden volgens het first come, first serve principe. De regelingen sluiten op 28 februari 2018. De op 3 juli geopende tender voor R&D samenwerkingsprojecten sluit op 7 september 2017.

Klik hier voor het overzicht beschikbaar budget per 30 augustus 2017. 

 

Met het programma OP OOST ondersteunen beide provincies het MKB direct bij productontwikkeling. Productvernieuwing is de basis voor behoud en vergroting van de concurrentiekracht en daarmee voor behoud van werkgelegenheid in Oost-Nederland.

Terug naar overzicht