Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
1

Stand van zaken budget OP OOST op 28 juni 2016

De Managementautoriteit van het Operationeel Programma EFRO 2014-2020 Oost-Nederland (OP OOST), heeft een overzicht gepubliceerd met de stand van zaken van het nog beschikbare budget per 28 juni 2016. Op 3 mei sloot de tender voor Grote R&D samenwerkingsprojecten (3.3). Op dit moment staat de regeling nog open voor R&D-projecten (3.1), Stimuleren proeftuinen (3.4) en Stimuleren cluster- en netwerkactiviteiten (3.5). Deze laatste regeling werd op 14 juni 2016 opengesteld.
In de provincie Gelderland is er nog genoeg budget. In de provincie Overijssel wordt voor cluster- en netwerkacitiviteiten gericht op algemene informatie geadviseerd om geen aanvragen meer in te dienen. Voor cluster- en netwerkacitiviteiten gericht op koolstofarme innovatie is er mogelijk nog ruimte in het budget. Klik hier voor het overzicht plafond overschrijding per 28 juni 2016.
 
Met het programma OP OOST ondersteunen beide provincies het MKB direct bij productontwikkeling. Productvernieuwing is de basis voor behoud en vergroting van de concurrentiekracht en daarmee voor behoud van werkgelegenheid in Oost-Nederland.

Terug naar overzicht