Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
1

SteenGoed Challenge Gelderland: ideeën inzenden mogelijk

Tot en met 14 maart 2018 konden er in Gelderland leegstaande panden worden aangemeld, met als doel deze om te vormen tot levendige ontmoetingsplekken. Uit alle inzendingen zijn drie locaties geselecteerd, die daadwerkelijk voor herbestemming in aanmerking komen. Initiatieven hiervoor kunnen tot en met 1 juli worden ingediend. De challenge is een onderdeel van het programma SteenGoed benutten van de provincie. De winnende locaties zijn te bezoeken op open avonden in juni.

De winnende locaties zijn: Fliegerhorst in Teuge, De Eendracht in Hoorn en het Juvenaat in Zevenaar. Belangstellenden kunnen tot en met 1 juli 2018 hun uitgewerkte ideeën inzenden. Er is gelegenheid om een kijkje te nemen op een of meer van de locaties tijdens open avonden. Aanmelden is verplicht. De open avonden zijn op: 

  • 4 juni 17.00 - 20.00 uur Juvenaat te Zevenaar;
  • 5 juni 17.00 - 20.00 uur Eendracht Hoorn;
  • 7 juni 17.00 - 20.00 uur Fliegerhorst Teuge. 

Ideeën voor herbestemming kunnen zowel door particulieren, als ondernemers, organisaties, ontwikkelaars en collectieven worden ingediend. De voorstellen moeten creatief, innovatief en toekomstbestendig zijn.

Terug naar overzicht