Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
1

Inschrijving RAAK Award voor praktijkgericht onderzoek 2016 geopend

Projectleiders van RAAK-projecten kunnen hun project tot en met 5 juli aanmelden voor de RAAK-award 2016. De RAAK-award is de prijs voor innovatief praktijkgericht onderzoek aan hogescholen. Zowel lopende als afgeronde projecten komen in aanmerking. Voorwaarde is dat het project al concrete resultaten heeft opgeleverd. Het prijzengeld is door de winnaars vrij te besteden binnen de context van het RAAK-project. De nog lopende projecten moeten concrete resultaten kunnen aantonen en deze ook al hebben gedeeld of toegepast. De aangemelde projecten worden door het Regieorgaan beoordeeld op relevantie, kwaliteit en toepassing van het onderzoek in zowel onderwijs als praktijk. Deze drie criteria wegen even zwaar. Met tien genomineerden voert de jury vervolgens op een gezamenlijke bijeenkomst een Skypegesprek met elk van deze genomineerden. De uiteindelijke winnaars worden op basis van deze gesprekken en de eerdere beoordeling bepaald. 
 
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het SIA-congres op 30 november 2016. De winnaar van de publieksprijs wordt in aanloop naar of tijdens het SIA-congres door het publiek gekozen. Alle genomineerden presenteren zich op het congres met een stand. De winnaar ontvangt € 10.000, de tweede en derde prijs bedragen respectievelijk € 5.000 en € 2.500. De winnaar van de publieksprijs ontvangt € 2.500.
 
Aanmelden kan met behulp van een aanmeldformulier, dat kan worden verzonden naar secretariaat@eregieorgaan-sia.nl. Op het aanmeldformulier zijn ook de criteria te vinden. 

Terug naar overzicht