Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jun
1

Seminar over Dutch Good growth Fund

Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) bestaat op 1 juli één jaar. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert op deze dag, in samenwerking met de Topsectoren en Global Impact Investing Network (GIIN), een seminar waarbij wordt teruggeblikt naar het afgelopen jaar en er richting gegeven wordt aan de toekomst. Naast een plenaire openingssessie zijn er speciale break-outsessies. Eén van deze sessies richt zich specifiek op het Nederlandse MKB.

In deze sessie wordt u geïnformeerd over de financieringsmogelijkheden van het DGGF. In workshops, uitgesplitst per Topsector, wordt toegewerkt naar een succesvolle DGGF aanvraag en aan het einde van de sessie bestaat de mogelijkheid tot een individueel intake gesprek met een DGGF-fondsmanager. Het seminar vindt plaats op 1 juli 2015 van 13:00 tot 17:30 in New Babylon Meeting Center in Den Haag. U kunt zich via deze link aanmelden.

Het revolverende Dutch Good Growth Fund (DGGF) biedt financiering en verzekering aan bedrijven die internationaal willen ondernemen in 68 landen. Deze landen zijn opkomende en ontwikkelingsmarkten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Midden- en Oost-Europa.
Doel van het DGGF is, door het verstrekken van financiering en verzekering, ontwikkelingsrelevante handel en investeringen mogelijk te maken in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Investeringen en export moeten maatschappelijk verantwoord zijn en bijdragen aan economische groei in het betreffende ontwikkelingsland en Nederland.

Terug naar overzicht