Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
1

Tweede tranche SectorplanPlus Zorg&Welzijn opengesteld

SectorplanPlus Zorg&Welzijn heeft het tweede tijdvak opengesteld voor aanvragen. Om deel te kunnen nemen is het indienen van een aanvraag noodzakelijk. Dit is mogelijk vanaf 15 mei 2018. Van 1 tot en met 14 mei kunnen belangstellenden een account aanmaken. Hier kunnen de basisgegevens worden ingevuld. Ook kan men het Programma van Eisen alvast doornemen. Voor het tweede tijdvak is € 80 miljoen beschikbaar.

De arbeidsorganisaties, die zich al in het eerste tijdvak hebben geregistreerd voor deelname, kunnen direct inloggen, de basisgegevens controleren en waar nodig aanvullen. In het Programma van Eisen zijn alle richtlijnen en criteria opgenomen die voor het tweede tijdvak van toepassing zijn. 

 

Deadline voor het indienen van aanvragen is 15 juni 2018. De opleidingstrajecten, waarvoor de bijdrage wordt aangevraagd, moet van start gaan tussen 1 mei en 31 december van dit jaar. De aanvragen in de tweede tranche zullen, nadrukkelijker dan in het eerste tijdvak, moeten bijdragen aan het realiseren van de doelen, die zijn geformuleerd in de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten.

 

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport streeft er naar, de ingediende aanvragen uiterlijk op 31 juli 2018 af te handelen, zodat de daadwerkelijke toekenning begin augustus bekendgemaakt kan worden.

Terug naar overzicht