Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mei
1

Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant aangepast

De Raad van deelnemers en het bestuur van de Stichting Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant hebben beide ingestemd met een actualisatie van de investeringsstrategie en het investeringsreglement van het LOF. Naast het aanscherpen van voorwaarden en criteria, is het geven van een pitch over het project toegevoegd aan de aanvraagprocedure.

Het aanvraagformulier en het projectplan zijn eveneens aangepast. Klik hier voor de betreffende documenten. In de aangepaste investeringsstrategie wordt aangegeven welk type projecten in aanmerking komen voor een lening uit het Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant (LOF Brabant). Uw aanvraag moet 6 weken voor de vergadering van het Investeringscomité zijn ingediend. In 2018 vergadert het Investeringscomité nog twee maal: 30 mei 2018: uiterlijke indiendatum 18 april 2018, en 10 oktober 2018: uiterlijke indiendatum 29 augustus 2018. 

 

Het Leisure Ontwikkel Fonds (LOF) verstrekt leningen aan ondernemers met een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan voor de Brabantse vrijetijdssector. De lening kan verstrekt worden aan bedrijven van binnen of buiten Noord-Brabant met een plan voor Noord-Brabant. Overheden en kennisinstellingen kunnen geen aanvrager zijn, maar wel partner van aanvragende bedrijven. Semi-publieke instellingen in de culturele/vrije tijds-sector (bibliotheken, musea etc.) kunnen wel aanvragen, voor zover hun aanvraag niet al via het Brabant C-fonds te financieren is. Het LOF is een gezamenlijk initiatief van de provincie, Midpoint Brabant, de Efteling en Libéma. Op 13 september 2017 traden de Metropoolregio Eindhoven, de Regio Noordoost Brabant/AgriFood Capital en de Regio West-Brabant toe. Zij zullen eveneens een financiële bijdrage gaan leveren.

Terug naar overzicht