Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
1

Adviesregeling SAR beperkt tot kleine ondernemingen

Binnen de SAR 2022 kan subsidie alleen nog worden aangevraagd door in de regio Eindhoven gevestigde ondernemingen met minder dan 50 werknemers, een jaaromzet van € 10 miljoen of minder, en een balanstotaal van € 10 miljoen of minder. Binnen de SAR 2021 ging het nog om ondernemingen met minder dan 100 werknemers, een jaaromzet van € 25 miljoen of minder, en een balanstotaal van € 25 miljoen of minder.

Verder blijft het meeste bij het oude. Subsidie kan dus nog steeds worden aangevraagd voor de kosten van een extern adviseur, die de betreffende onderneming schriftelijk advies uitbrengt over het zoeken naar c.q. het realiseren van innovaties. Het advies dient betrekking te hebben op bedrijfsactiviteiten in de regio Eindhoven. De vestigingsplaats van de adviseur is niet relevant.

De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten en kan variëren van minimaal € 2000 tot maximaal € 10.000 per subsidieaanvraag. Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend bij de Metropoolregio Eindhoven en worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Terug naar overzicht