Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

apr
1

Inschrijving Limburg Export Award 2019 van start

De Limburg Export Award is een initiatief van de Exportsociëteit Limburg en werd in 2006 voor het eerst uitgereikt. Deelname aan de competitie staat open voor exporterende ondernemingen uit Nederlands-Limburg die zich bezighouden met de export van een product of dienst. De onderneming moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel in Limburg. Aanmelden kan tot en met 15 juni 2019.

Uit de inzendingen worden tien genomineerden geselecteerd. Zij ontvangen een gratis lidmaatschap van één jaar van de Export Sociëteit Limburg en een YouTube - bedrijfsfilm. Uit deze genomineerden kiest een vakjury drie finalisten die de kans krijgen om hun bedrijf te presenteren voor de tv-camera's. Deze portretten worden uitgezonden door L1-televisie. De prijsuitreiking en tv-uitzending vinden plaats op 23 oktober 2019.

 

De winnaar van de eerste prijs krijgt een geldbedrag van € 10.000 en een kunstwerk. De winnaars van de tweede en derde prijs krijgen een bijdrage in de deelnamekosten aan een handelsreis van RVO.nl ter waarde van € 500. Elke deelnemer krijgt een gratis lidmaatschap van de Export Sociëteit Limburg.

Terug naar overzicht