Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
1

ZonMw-uitnodiging voor kwartiermaker Zorg & Veiligheid

Voor het intensiveren van de samenwerking kunnen relevante samenwerkingsverbanden binnen de veiligheidsregio’s en zeven hotspots een startfinanciering aanvragen. Met deze startfinanciering kan een kwartiermaker worden aangesteld die partijen bij elkaar brengt, de knelpunten en oplossingsrichtingen samenbrengt en verwerkt in een plan van aanpak. Dit plan van aanpak wordt vervolgens ingediend als subsidieaanvraag Zorg & Veiligheid bij het Actieprogramma Grip op Onbegrip.

Per veiligheidsregio en hotspot kan eenmalig maximaal € 20.000 (inclusief btw) worden aangevraagd . De looptijd van de opdracht is tussen de één en zes maanden.

Aanvragen kunnen per e-mail (gripoponbegrip@zonmw.nl) bij ZonMw worden ingediend. De oproep voor deze startfinanciering staat vanaf maart 2023 open en heeft meerdere deadlines: 20 april, 23 mei en 2 oktober 2023. In 2024 zal de oproep opnieuw worden opengesteld.

Zie voor meer informatie: https://www.zonmw.nl/fileadmin/zonmw/documenten/GGz/Grip_op_Onbegrip/Uitnodiging_startfinanciering_kwartiermaker_Zorg___Veiligheid.pdf

Terug naar overzicht