Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

mrt
1

Health~Holland opent 2019 call Internationale Kickstarter voor publiek-private samenwerking

De TKI LSH Health~Holland (Life Sciences & Health) heeft de call voor 2019 opengesteld voor publiek-private samenwerkingen. Aanvragen voor deze Health~Holland Internationale Kickstarter (HHINT) kunnen doorlopend worden ingediend tot en met 10 juni 2019. De PPS-toeslag ligt tussen de € 25.000 en € 75.000 per project voor een periode van maximaal twaalf maanden.

Er is € 600.000 beschikbaar. Wanneer het budget niet volledig is gebruikt wordt de deadline verlengd tot 2 september. Klik hier voor meer informatie en de aanvraagdocumenten. 

 

De Topsector Life Sciences & Health (LSH) wil internationale, publiek-private samenwerking (PPS) stimuleren. Voor samenwerking op het vlak van R&D in Europees verband zijn financieringsinstrumenten beschikbaar. Echter voor samenwerking op het vlak van R&D buiten Europa zijn de mogelijkheden beperkter. Om de eerste stappen tot wereldwijde R&D-samenwerking met partijen te vergemakkelijken, heeft de Topsector LSH het programma Health~Holland Internationale (HHINT) Kickstarter voor publiek-private samenwerking opgezet. Het programma wordt uitgevoerd door het Topconsortium Kennis en Innovatie van de Topsector LSH: TKI-LSH.

 

Terug naar overzicht