Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

feb
1

Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2017 geopend

Zorginnovatie.nl heeft tot doel om innovatie in de zorg en welzijn te versnellen. Daarom is de Zorginnovatieprijs in het leven geroepen, een onderscheiding voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase. Inschrijven is mogelijk tot en met 24 februari. Inwoners uit de regio Utrecht wordt aangeraden, zich voor 10 februari 2017 in te schrijven, in verband met regionale voorrondes.

De winnaar van de Zorginnovatieprijs 2017 ontvangt een geldbedrag van € 15.000 om te besteden aan de verdere ontwikkeling / implementatie van de innovatie, professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie door betrokken regio, en toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl

 

Uit alle inschrijvingen wordt per regio de beste inzending geselecteerd en genomineerd. Er zullen in totaal 10 nominaties zijn. Deze worden op 2 maart 2017 bekendgemaakt.  Op het Health Valley Event op 9 maart 2017 wordt aan het eind van de dag de Nationale Zorginnovatieprijs 2017 uitgereikt. Bezoekers kunnen gedurende de dag kennismaken met de genomineerde inzendingen en stemmen op wat zij de beste innovatie vinden. De 10 nominaties worden teruggebracht tot een shortlist van 3, waaruit de jury een uiteindelijke winnaar kiest. 

 

Per genomineerde worden 2 entreebewijzen ter waarde van € 349 voor het Health Valley Event ter beschikking gesteld.  Alle genomineerden moeten hun innovatie tijdens het Health Valley Event presenteren. Zij krijgen hiervoor een plaats aangeboden in het Living Lab ter waarde van € 300.

 

Terug naar overzicht