Blog

MIT-R&D Matchmaking 2021

Maikel Pauw & Rebekka Lennings | 10-06-2021

Op 1 juni 2021 is de MIT-regeling voor R&D-samenwerkingsprojecten weer geopend. Om in aanmerking te komen voor deze ontwikkelsubsidie, is een samenwerking met minimaal één andere Nederlandse mkb’er verplicht. Innofunding biedt bedrijven via haar Partner Search de mogelijkheid om een geschikte samenwerkingspartner te vinden.

De Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) stimuleert de ontwikkeling van innovatieve producten, productieprocessen en diensten. Om voor deze regeling in aanmerking te komen is een samenwerking met een andere technische ontwikkelpartner verplicht. Deze samenwerking geschiedt op basis van eigen rekening en risico, waarbij partners zoveel mogelijk complementair aan elkaar zijn. De samenwerking kan op meerdere manieren worden vormgegeven. Zo kan samen aan één product, proces of dienst worden ontwikkeld of kunnen partners ieder hun eigen product, proces of dienst ontwikkelen met behulp van de expertise van de ander.

Het vinden van een geschikte partner kan soms moeilijk zijn. Innofunding ondersteunt daarom bij het vinden van een geschikte samenwerkingspartner. Met behulp van onze Partner Search bieden we de mogelijkheid om een geschikte samenwerkingspartner te vinden in ons netwerk van ontwikkelbedrijven. Zo gebruiken wij ons netwerk om de verdere ontwikkeling van exceptionele innovaties van onze klanten te realiseren.

Ben jij op zoek naar een samenwerkingspartner voor jouw project of wil jij je graag aansluiten bij een ander R&D-project? Vul dan deze vragenlijst in en dan nemen wij contact met je op. Ben je nog geen klant van ons? Vul ook dan gerust de vragenlijst in zodat we jou kunnen helpen.

Zie ook:
RVO over MIT-R&D