Vacancies

Werken Innofunding Vacature Subsidieadviseur R&D en Circulariteit

Author: Sijmen Verveer

De overheid mag de concurrentiepositie van het bedrijfsleven vooral bevorderen door het financieren van innovatie. Hiertoe worden veel subsidiegelden en fiscale maatregelen beschikbaar gesteld. Echter, het weten te vinden en verkrijgen van passende subsidiemogelijkheden is een vak apart. Sinds 2005 helpt Innofunding het bedrijven met onafhankelijke advisering op dit gebied. Wij ondersteunen engineers met het ontwikkelen en schrijven van business- en projectplannen die naadloos passen bij de strategie waarmee onze klanten hun innovatieprocessen uitvoeren. Deze plannen zijn belangrijk voor het helder overbrengen van informatie ten behoeve van het verkrijgen van subsidies en investeringen, maar worden ook vaak gebruikt voor investeerders en banken. 

Met een gedegen achtergrond op technologiegebied, decennia aan ervaring en bovendien een ruime ervaring in eigen investeringsprojecten, beschikt Innofunding over de fundamentele vaardigheden en kennis om projecten succesvol van de grond en gefinancierd te krijgen. Onze netwerken in de IT, wetenschap, industrie, financiële instellingen en overheid ondersteunen de realisatie van nieuwe ontwikkelingen. 

Jouw uitdaging

De focus van de vacature ligt op de realisatie van subsidieaanvragen binnen de circulaire sector in de breedste zin. Innofunding verzorgt jaarlijks voor meer dan 300 bedrijven allerhande subsidieaanvragen. Door de groeiende economie, het uitstekende startupklimaat in de Randstad en ons aanhoudende succes, is het aantal klanten sterk groeiende. Om de verdere groei van onze organisatie vorm te geven, zoeken we een subsidieadviseur die kennis heeft van duurzame ontwikkelingen en innovatieprocessen. Iemand die het leuk vindt om in een (nog) klein, gemotiveerd team zijn of haar bijdrage te leveren. Iemand die in staat is om zelfstandig te werken en proactief en resultaatgericht is. Iemand die begrijpt wat een diepe kijk in de keuken van hightech Nederland betekent voor zijn vorming en verdere carrière. 

We zoeken een collega met een academische bèta-opleiding en eventueel enige werkervaring in wetenschap of technisch bedrijfsleven. Wij bieden jou:

  • Een fulltime aanstelling in ruil voor een goed salaris.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, onder meer met een riante bonusregeling en dito reiskostenregeling (o.a. OV-jaarkaart of Youngtimerregeling).
  • Een fantastisch kantoor in het mooiste grachtenpand in hartje Haarlem, op een paar minuten lopen van het station.

Meer weten? Stuur een bericht aan: werken@innofunding.nl

Back to the overview